DEDURIZARE

CE ESTE DURITATEA APEI?

duritatea apei, cunoscută și sub numele de calcar, este concentrația de săruri de calciu și magneziu din apă. Aceste săruri se depun pe interiorul țevilor, pe anumite componente ale aparatelor electrocasnice, pe bateriile de la duș sau chiuvetă, și pe schimbătoarele de căldură, provocând astfel o serie de neplăceri și probleme precum: obturarea tevilor și a bateriilor sanitare, consum ridicat de detergenți și energie electrică, pete albe pe vesela spălată.

DEDURIZAREA APEI

toate problemele și neplăcerile menționate mai sus, pot fi inlăturate prin instalarea unor echipamente de dedurizare a apei, și reținerea acestor săruri de calciu și magneziu. Aceste echipamente de dedurizare a apei, ce se mai numesc și dedurizatoare, le oferim în mai multe variante, funcție de consumul dumneavoastră de apă și gradul durității. Echipamentele de dedurizare apă conțin rășini schimbătoare de ioni, ce rețin calciul și magneziul din apă. Deasemenea, toate echipamentele de dedurizare a apei sunt dotate cu un computer electronic ce monitorizează consumul de apă și gradul de reținere a calcarului în rașinile schimbătoare de ioni. Funcție de programarea acestui computer, echipamentul de dedurizare iși face o regenerare periodică a rașinilor prin inlocuirea ionilor de calciu și magneziu reținuți, cu ioni de natriu. Singurul consumabil de care aveți nevoie pentru echipamentele de dedurizare apă, constă in tablete de sare ce sunt introduse in vasul de saramură, adiacent dedurizatorului.

Consultați oferta noastră pentru echipamentele de dedurizare a apei și cereți o ofertă de preț sau sfatul specialiștilor noștri. În mesajul dumneavoastră, vă rugăm să specificați nivelul durității în grade germane și volumul de apă consumat lunar. În cazul în care nu ați făcut analiza apei, agenții noștri pot face testul durității pe loc la beneficiar.