DOZATOARE APA

DOZATOARE DE APA FARA BIDON


Majoritatea dozatoarelor de apa oferite pe piata sunt de tipul dozatoarelor cu bidon. Concentrandu-ne atentia asupra tratarii apei si urmarind indeaproape conceptul de POU (Point-Of-Use : Punct-de-Folosire) venim in intampinarea clientilor ce doresc apa calda si refrigerata cu sisteme de filtrare a apei prin osmoza inversa si distributie a apei filtrate catre dozatoare de apa fara bidon.

Oferim dozatoare apa cu doi sau trei robineti in variante, apa calda, apa rece si apa calda, apa rece si apa la temperatura camerei sau ambientala.

Sistemele de filtrare a apei prin osmoza inversa si distributie a apei prin dozatoare apa fara bidon, sunt o alternativa excelenta pentru spatiile de birouri si productie si nu numai, observand o crestere a interesului acordat acestui tip de sistem si din partea utilizatorilor casnici.

Pentru mai multe detalii legate de dozatoare de apa fara bidon si sisteme de filtrare apa prin osmoza inversa si distributie apa prin dozatoare apa, va rugam sa apelati sectiunea CONTACT a acestei pagini si sa cereti o oferta de pret.